Szennai Skanzen

Telefon: 
+36 82 584 013
Mobil: 
+36 30 894 7269

A Kaposvártól mindössze 8 km-re, a Zselici Tájvédelmi Körzet területén fekvő Szennai Skanzen a gyönyörű természeti környezet mellett a múlttal való találkozás élményével és változatos programokkal várja a kikapcsolódni vágyókat. Az országban harmadikként, 1978-ban megnyílt szabadtéri néprajzi múzeum egyedülálló módon egy élő falu közepén, a közösség aktív részvételével jött létre. Alapvető célja, hogy megőrizze és bemutassa Zselic és Belső-Somogy sokszínű népi kultúráját, gazdag tárgyi és szellemi örökségét.

VARÁZSLAT ÉS MISZTIKUM A SZENNAI SKANZENBEN

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre az év legjobban várt rendezvénye a Szennai Skanzenben! Június 24-én izgalmas nyáresti programokkal, köztük Szent Iván-napi népszokásokkal, férjfogó praktikákkal, szerelmi varázslattal, látványos fényfestéssel és borudvarral várjuk látogatóinkat.

A jó hangulatról a vásári komédiákat felelevenítő Bab Társulat, a KultúrTalálka Együttes verses-zenés műsora,  Bonyár Judit  Edith Piaf sanzonestje és a Mišina zenekar gondoskodik. Az estét Szent Iván-éji tűzugrás és táncház zárja.

Részletekért kattintson a Programjainkra!

Programjaink

18:00 - 00:00
|előadás, értékőrzés, gasztronómia, gyermekprogram, kiállítás, kreatív foglalkozás, színház, tánc, tárlatvezetés, zene
Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre az év legjobban várt rendezvénye a Szennai Skanzenben! Június 24-én izgalmas nyáresti... Tovább »