Nyeremények

30 ezer forintos Feldobox ajándékkártya

A Feldobox csomagok olyan eredeti ajándékutalványok, melyekkel felejthetetlen élményekben lehet részed. Szabadon dönthetsz arról, hogy a számos programlehetőség közül melyiken vennél részt.
20 féle élményajándék közül lehet választani, mely több, mint 1500 izgalmas programot foglal magába országosan a szabadidő, wellness, gasztronómia és üdülés területén.
További részletek: https://www.feldobox.hu/oldal/ajandekkartya

JBL! hangfal

A JBL! márka az utóbbi években már sokat bizonyított kiváló hangminőség és megbízhatóság terén. Ezt a kompakt, mutatós bluetooth-hangfalat kis méretének és szívós borításának köszönhetően bárhova, bármikor magaddal viheted, hogy páratlan minőségben hallgathasd a zenéidet, a rádiót, vagy kedvenc podcast-csatornádat. Sőt, arra is jó célt szolgál, ha kihangosítva telefonálnál. USB-csatlakozóval ellátott, tölthető. 

A Ferencváros csapattagjai által aláírt focilabda

A futball szerelmesei számára igazi csúcsnyeremény ez a Nike focilabda, amit a Ferencváros 2018-2019-es bajnokcsapatának minden tagja aláírt!

Családi belépő a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumba

A szentendrei skanzen állandó és tematikus kiállításokkal mutatja be a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját eredeti, áttelepített épületekkel, hiteles tárgyakkal, régi településformák keretében. A Szabadtéri Néprajzi Múzeum az elmúlt 40 év során kiállításai, és kiszolgáló infrastruktúrája, programjai és szakmai- tudományos eredményei révén hazánk egyik legsikeresebb országos múzeumává vált. Gyerekek és felnőttek egyaránt felejthetetlen élményeket szerezhetnek itt!